Overslaan naar content

Notulist voor Raad van toezicht in primair onderwijs (M/V)

Op locatie
  • Gouda, Zuid-Holland, Nederland
Bestuursbureau

Functieomschrijving

Ben je bekend met het (primaire) onderwijs en ben je goed in notuleren/verslag maken van vergaderingen? Lees dan snel verder! De Groeiling is op zoek naar notulist voor de Raad van Toezicht.

Notulist voor Raad van toezicht in primair onderwijs (M/V)

(voor zes woensdagavonden van 19:00 tot 22:30 per jaar, deze worden jaarlijks gepland in juni)

Onze stichting

De Groeiling is een katholiek en interconfessionele scholengroep met 23 scholen in het primair onderwijs in zeven verschillende gemeenten in en rond Gouda. Bij De Groeiling werken bijna 600 medewerkers en wordt er lesgegeven aan bijna 6.000 leerlingen. De Groeiling kent een tweehoofdig College van Bestuur en een stafbureau dat zich bezig houdt met onder meer onderwijs, personeel, financiën, inkoop, ICT en huisvesting. De Raad van toezicht is een orgaan dat toezicht houdt op het schoolbestuur en dit adviseert en ondersteunt. De Raad van toezicht is een orgaan op afstand van de school, maar neemt wel gedegen kennis van wat er in de school speelt.

Dit vind je leuk om te doen:

Het bijwonen van vergaderingen van onze Raad van toezicht en goed weergeven van alle besproken agendapunten, zodat de loop van een vergadering en genomen besluiten goed zijn terug te lezen in de notulen.

Hier herken jij jezelf in:

Uit jouw ervaring blijkt je ervaring als notulist op management niveau en/of bestuurlijk niveau.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Goed kunnen luisteren, samenvatten, snel typen en in staat zijn een duidelijk en compleet verslag op te stellen.

Dit bieden wij je:

  • Via een ZZP constructie een leuke uitdagende klus voor zes keer per jaar in de avonduren op woensdag avond in Gouda.
  • Een marktconform uurtarief.

Hebben we je interesse gewekt? We zien jouw sollicitatie graag voor woensdag 1 juni 2024 tegemoet.

Voor meer informatie of vragen mag je natuurlijk contact opnemen met Atie de Gier, voorzitter college van bestuur (06 - 54 22 87 71). Kijk voor meer informatie over De Groeiling op website van De Groeiling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Via onderstaande knop kan je solliciteren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen