Overslaan naar content

Leerkrachtgroep 1/2 De Krullevaar

Op locatie
  • Schoonhoven, Zuid-Holland, Nederland
De Krullevaar

Functieomschrijving

Wij hebben een prachtige plek voor jou in ons team!

Leerkracht groep 1-2

2 tot 3 dagen in de week

Vanaf 01/08/2024

Kom jij ons team versterken en heb jij een hart voor het ontwikkelen van vaardigheden en talenten van kinderen? Lees dan verder en laat ons weten wie jij bent.

Wat kenmerkt onze school?

De Krullevaar is een kleinschalige en moderne school in Schoonhoven. Onze school telt ruim 100 leerlingen. Als school hechten wij waarde aan duidelijkheid en rust. Er is sprake van een veilige leeromgeving. Wij vinden dat iedere leerling op onze school recht heeft op kwalitatief goed onderwijs. Mede daarom leggen wij een juiste focus op de basisvaardigheden lezen en rekenen. Als team besteden wij tijd en aandacht aan de ontwikkeling van onszelf en onze vaardigheden. Jij maakt als leerkracht immers het verschil. Zo helpen wij elkaar en daarmee onze leerlingen!

Collega aan het woord

Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Anouk Bouwmeester. Sinds augustus 2023 geef ik met veel plezier les aan groep 3-4. De Krullevaar heeft een bevlogen en hecht team waarin ik mij gelijk thuis voelde. Binnen het lesgeven werken we middels het EDI-instructiemodel, welke we combineren met de Teach-technieken. Daarnaast is er veel vrijheid voor je eigen inbreng en leren we van en met elkaar. Zo bereiden wij begrijpend lezen/luisteren- en rekenlessen met elkaar voor, wat ervoor zorgt dat iedereen betrokken blijft. Ook kunnen we elkaar hierop bevragen en zijn we druk bezig met de doorlopende leerlijnen en onze visie binnen deze vakken. Heel interessant om hierbij betrokken te zijn! Uiteraard hebben wij binnen onze school ook onze uitdagingen en hieraan kun jij vast en zeker een goede bijdrage leveren. Hopelijk mogen we jou net zo’n fijne start en tijd bieden op de Krullevaar als ik het afgelopen jaar al heb ervaren.

Wat bieden wij jou?

  • Een hecht team van 10 betrokken onderwijscollega’s
  • Een school met een positief pedagogisch klimaat waar wij trots op zijn
  • Een school waar het fundament op orde is en waar wij ons blijven ontwikkelen
  • Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. laptop en werktelefoon)
  • Een schoolbestuur (De Groeiling) met een eigen opleidingsacademie en diverse netwerken

Wie ben jij?

  • Jij bent vooruitstrevend en denkt in mogelijkheden
  • Je hebt een duidelijke visie op onderwijs aan het jonge kind die aansluit bij die van ons
  • Jij staat open voor feedback en kan zelfreflectie toepassen
  • Je bent een teamspeler die initiatief neemt en samenwerkt in een dynamisch en klein team

Lijkt dit je wat? Kom gerust langs om sfeer te proeven!

Interesse om kennis te maken of op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Remco Groenewold (via remco.groenewold@degroeiling.nl of 06 – 3913 9877). Wij kijken uit naar jouw reactie! Via onderstaande knop kan je solliciteren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen