Skip to content

Leerkracht onderbouw- en middenbouw De Regenboog

Waddinxveen, Zuid-Holland, NederlandDe Regenboog

Functieomschrijving

Bij ons bouwen kleuters kennis en begrip van de wereld op door het aanbod van speelbare thema’s. Een speelbaar thema stelt kleuters in staat om stukken van de wereld binnen de muren van de school na te spelen. Om taal te geven aan wat er om hen heen gebeurt staat (rollen)spel centraal. Spreekt dit jou aan, dan hebben wij een mooie vacature:

Leerkracht groep 1/2 L10 16 - 40 uur per week

Leerkracht groep 5 L10 24 - 40 uur per week

Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat goed onderwijs en de zorg voor kinderen bovenaan. Wij werken hierin nauw met elkaar samen en zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Daarnaast is onze werkomgeving dynamisch, energiek en betrokken.

Wij werken samen aan het ontwikkelingen van ons onderwijs. Gezamenlijke afspraken (kaders) over onze manier van werken, zijn vastgelegd in kwaliteitskaarten. Daarnaast worden ook ruimte en zelfstandigheid geboden bij het vormgeven van het onderwijs in de klas.

Wij zijn een Vreedzame school. Dit vormt de basis van ons pedagogisch handelen. In en om de school heerst er een rustige sfeer waarin kinderen zich gezien en gehoord voelen.

Onze school staat in de groene wijk Waddinxveen Noord en is onderdeel van kindcentrum Groenoord. De school telt ongeveer 260 leerlingen, verspreid over 11 groepen in een mooi nieuw gebouw. Onze populatie is divers. We praten vanuit kansen en mogelijkheden over onze kinderen. Om tegemoet te komen aan de onderwijs hebben wij o.a. een prismagroep waarin gewerkt wordt aan uitdagende opdrachten en het ontwikkelen van specifieke vaardigheden. Voor kinderen die met een taalachterstand bij ons binnen komen, is onze taalrijke omgeving van groot belang. Naast de taalrijke omgeving gekoppeld aan betekenisvolle thema's bieden wij deze kinderen extra ondersteuning op het gebied van taalontwikkeling.

Wat bieden wij?

Het team van De Regenboog werkt bewust met en voor de kinderen. Samen optrekken vinden wij hierin belangrijk;

Een enthousiast team dat graag met en van elkaar leert en ruimte om samen aan verdere ontwikkeling van ons onderwijs te werk;

Ondersteuning van een kundige intern begeleider, rekencoördinator en talentcoach;

Er zijn vakleerkrachten voor gym en muziek;

Wij zijn onderdeel van stichting De Groeiling met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school of naar ons kernteam.


Wij zoeken een leerkracht die:

  • Passie heeft voor het werken met onze doelgroep;
  • Het leuk vindt om samen met het team te werken aan verdere ontwikkeling van het onderwijs;
  • Kinderen planmatig een stap verder kan brengen;
  • Verantwoordelijkheid neemt over en reflecteert op de eigen houding, leren en gedrag;
  • Onderwijs geeft waarbij elk kind (binnen de mogelijkheden van zichzelf en de school) een beredeneerd aanbod krijgt.


Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Staat het kind bij jou ook op nummer 1 en wil jij onderdeel worden van ons team? Laat dan zo snel als mogelijk van je horen. We ontvangen graag je CV en motivatie. Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, bel dan gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182 743009.

Meer informatie over onze school vind je op: Basisschool De Regenboog Waddinxveen


Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen