Skip to content

Leerkracht onder- en middenbouw De Regenboog

Nederland, Zuid-Holland, GoudaDe Regenboog

Functieomschrijving

Vind je het leuk om bij een thema, jouw leerlingen te laten ervaren wat het thema inhoudt? Hou jij van een rijke leeromgeving? Werk je graag samen? Ben je op zoek naar een fijne werkomgeving? Dan hebben wij een mooie vacature:


Leerkracht onder- en middenbouw L10 16 -24 uur per week


De Regenboog is per 1 januari 2023 op zoek naar een leerkracht voor de onder- en middenbouw voor 16 uur per week. Werkdagen en aantal uren (meer of minder) zijn bespreekbaar.

Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat goed onderwijs en de zorg voor kinderen bovenaan. Wij werken daarom nauw met elkaar samen en zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Onze manier van werken omschrijven wij in kwaliteitskaarten.

Wij zijn een Vreedzame school. Er heerst een rustige sfeer in en om onze school, waarin kinderen zich gezien en gehoord voelen.

Daarnaast is onze werkomgeving dynamisch, energiek en betrokken. Ruimte en zelfstandigheid worden geboden om het werk te kunnen uitvoeren.

Onze school staat in de groene wijk Waddinxveen Noord en is onderdeel van kindcentrum Groenoord. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verspreid over 10 groepen in een mooi nieuw gebouw. Onze populatie is divers. We hebben een prismagroep waarbij wij leerlingen die meer uitdaging nodig hebben gerichte opdrachten aanbieden. Een ander deel van onze populatie komt binnen met een achterstand op het gebied van taal. Voor hen is het belangrijk om te werken met betekenisvolle contexten en het aanbieden van taal in samenhang.

Wat bieden wij?

 • Het team van De Regenboog werkt bewust met en voor de kinderen. 
 • Samen optrekken vinden wij hierin belangrijk;
 • Ondersteuning van een kundige intern begeleider, rekencoördinator en talentcoach;
 • Er zijn vakleerkrachten voor gym en muziek;
 • Wij zijn onderdeel van stichting De Groeiling met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school of naar ons kernteam.

Wij zoeken een leerkracht die

 • Passie heeft voor het werken met onze doelgroep;
 • Onderwijs geeft waarbij elk kind (binnen de mogelijkheden van zichzelf en de school) uitdagingen op eigen niveau krijgt;
 • Het leuk vindt om samen met het team te werken aan verdere ontwikkeling van het onderwijs;
 • Kindvolgend is en wel kan bijsturen wanneer nodig;
 • Onderzoekend wil zijn in het vormgeven van spelbegeleiding;
 • Kinderen planmatig een stap verder kan brengen;
 • Verantwoordelijkheid neemt over je eigen houding, leren en gedrag;

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Staat het kind bij jou ook op nummer 1 en wil jij onderdeel worden van ons team? Laat dan zo snel als mogelijk van je horen. We ontvangen je CV en motivatie graag via directie.regenboog@degroeiling.nl Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, bel dan gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182 743009.

Meer informatie over onze school vind je op: Basisschool De Regenboog Waddinxveen

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen