Skip to content

Leerkracht midden-bovenbouw de Zevensprong

Boskoop, Zuid-Holland, NederlandDe Zevensprong

Functieomschrijving

Met ingang van 1 augustus 2023 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega

Leerkracht midden-bovenbouw

1.0 wtf (totaal 2,0 wtf)

Ben je op zoek naar een baan op één van de leukste scholen van Boskoop en omstreken? Dat komt dan goed uit! Op Jenaplanschool de Zevensprong zijn de kinderen van de midden-bovenbouw en het team op zoek naar 2 nieuwe collega’s voor 1,0 wtf.

Wie zoeken wij?

  • Collega’s die open staan voor het werken vanuit pedagogisch tact.
  • Collega’s die ervaring hebben in de midden-bovenbouw.
  • Collega’s die met ons samen willen werken op een dynamische jenaplanschool waarbinnen alle kinderen en het team tot hun recht komen.
  • Collega’s die affiniteit hebben met het jenaplanonderwijs en/of hier de opleiding voor willen gaan volgen.

Wat kenmerkt onze school?

  • De Zevensprong telt rond de 250 leerlingen verdeeld over 10 stamgroepen. Totaal werken er 15 collega’s die iedere dag weer met veel plezier naar school gaan.
  • Wij bieden kwalitatief goed onderwijs waarbij we kijken naar wat ieder kind nodig heeft. Het gaat niet alleen om resultaten, maar vooral om de totale ontwikkeling van het kind. Het jenaplanonderwijs heeft een aanzuigende werking op kinderen uit de wijk en op kinderen buiten de wijk en Boskoop.
  • Binnen de school werken wij als team met ouders en kinderen samen. Wij zijn ‘teamspelers’ en communiceren open met elkaar en met kinderen en hun ouders. Wij zijn een school waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en collega’s. En we doen dit samen!

Wat bieden wij?

De Zevensprong is een onderdeel van Stichting De Groeiling met een eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken

Een gezellig en professioneel team met humor waarin we met en van elkaar leren: we maken samen het onderwijs!

Een eigen laptop om je werk te kunnen doen en er is op donderdag na schooltijd een personal trainer om te sporten.

Lijkt dit je wat en heb jij zin om bij ons te komen werken? Solliciteer dan voor 21 april 2023. Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Jeannette Broer, directeur, op telefoonnummer 0172-213886. Meer informatie over onze school vind je op www.dezevensprongboskoop.nl


Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen