Overslaan naar content

Leerkracht middenbouw op de St. Aloysius

Op locatie
  • Gouda, Zuid-Holland, Nederland
St. Aloysius

Functieomschrijving


Leerkracht middenbouw op de St. Aloysius

0,4 - 1,0 fte

Per 15 januari 2024


De St. Aloysius is zo’n plek waar je je gelijk welkom voelt. Dat geldt voor de leerlingen en zeker ook voor jou als collega. We gaan en staan voor kwalitatief en innovatief onderwijs. En we verzinnen met het team (te) gekke activiteiten waarmee we onze leerlingen een onvergetelijke basisschooltijd bezorgen.

Faseonderwijs

In de onderbouw bieden we op de St. Aloysius faseonderwijs aan. Dat houdt in dat kinderen uit verschillende leerjaren combinatiegroepen vormen. Leerlingen ervaren daardoor soepele overgangen en profiteren van een doorgaande leerlijn. Ook fijn: er zitten zo’n 20 leerlingen in een groep. De samenwerking van de kinderen maakt dat zij stevig in hun schoenen leren staan. Dit unieke onderwijsconcept is een mooie aanvulling op je cv!

Collega aan het woord

Linda Willems werkt al 18 jaar met heel veel plezier op de school en ervaart nog volop uitdaging. “Op de St. Aloysius krijg ik de tijd en het vertrouwen om mijzelf en het onderwijs te blijven ontwikkelen. Ik geloof in het faseonderwijs dat we aanbieden. Je ziet de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de kinderen groeien. En dat is waarom ik zo van mijn vak houd. Daarnaast zijn we als team altijd in voor gekke, spontane acties buiten het lesprogramma om. Dat zit in onze cultuur. Het zijn de momenten die de leerlingen én de medewerkers bijblijven.”

Waarom wil je op de St. Aloysius werken?

  • Gezellige collega’s
  • Een deskundig team aan je zij, o.a. op het gebied van rekenen, taal/spelling, lezen en gedrag
  • Tijd, ondersteuning en vertrouwen voor ontwikkeling
  • De mogelijkheid jouw frisse ideeën in de praktijk te brengen
  • Een fijne werkomgeving in een mooi monumentaal pand in de binnenstad van Gouda

Koffie?

Ben jij de energieke collega die we zoeken? Stuur dan je motivatie en cv naar directie.aloysius@degroeiling.nl of neem contact op met directeur Bastiaan Top via 0182-515338. Liever eerst sfeer proeven of een dag(deel) meedraaien? Je bent van harte welkom. De koffie staat voor je klaar.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen