Skip to content

Leerkracht L12 De Goudakker

Nederland, Zuid-Holland, GoudaDe Goudakker

Functieomschrijving


Op De Goudakker komt de wereld samen.

Je bent van harte welkom om een dag bij ons langs te komen, zodat je kan zien en ervaren hoe leuk ons kinderen zijn en wat jij voor hun kunt betekenen.

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar Leerkracht L12 (40 uur)


Wat kenmerkt onze school?

De Goudakker is een school die werkt vanuit het onderwijsconcept Groepsdynamisch Onderwijs. Deze manier van werken zorgt voor structuur en een doorgaande lijn in de school, afstemming onderling in het team en eigenaarschap bij leerlingen.

Wij hebben dit jaar een identiteitsdocument vormgegeven. Hieronder lees je waar wij in geloven en wat wij beloven:


Wij geloven dat jij bent, kunt en groeit.

Jij bent goed, precies zoals je bent. Je hoeft dingen niet zeker te weten. Je hoeft niet alles te kunnen. Het gaat erom dat je vertrouwt op jezelf. Je kiest je eigen weg. Dit doe je in relatie met anderen. Je hebt alles al in je om verder te kunnen groeien.


Wij beloven dat er altijd ruimte is voor jou en voor jouw groei.

Wij houden van verschillen en we doen alles wat we kunnen om bij jou aan te sluiten. Het is voor ons geen optie als jij je niet ontwikkelt. We zoeken samen met jou altijd naar de volgende stap en mogelijkheden voor jou.

Jij bent van betekenis

Door jouw ervaring en talenten in te zetten. Hierdoor kom je het beste tot je recht en kan je groeien.

Wij vinden het belangrijk dat jij je herkent in het volgende profiel:

Jij en ik doen het samen;

Op De Goudakker werken wij vanuit het Groepsdynamisch onderwijs (GDO). Hierbij hebben wij afstemming over wat onze pedagogische aanpak is. We gebruiken hierbij vaste vormen en routines.

Ook op didactisch niveau willen wij een sterker team te worden. Wij werken samen en denken met elkaar over nieuwe verbeteringen. Zo zijn wij onlangs gestart met het maken van blokplanningen.

Je bent een voorbeeld en vindt het leuk om toekomstige leerkrachten op te leiden. Zo heb je extra ondersteuning in je groep en kan je het daadwerkelijk samen doen.


Je bent verantwoordelijk;

Voor je eigen houding, leren en gedrag.

Je zegt het als je iets graag anders wilt. Je spreekt de ander aan als je iets niet fijn vindt en je geeft een compliment als je iets moois of knaps ziet. Reflecteren op jezelf is vanzelfsprekend. Daar groei je van.


Je bent ontwikkelingsgericht;

Het aanbieden van de lesstof geeft jou veel plezier. Het is fijn als je ervaring hebt met EDI.

Jij ziet uitdaging in het aansluiten op de leerling en kan jouw leerlingen planmatig een stap verder brengen.

Jij hebt hoge verwachtingen van je leerlingen en kan gericht feedup, feedback, en feedforward geven waardoor jouw leerlingen inzicht krijgen in hun kunnen.

Je bent zorgzaam.

Een warme en veilige omgeving waar iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen is voor jou belangrijk. Als dat even niet lukt, zet jij je in om de ander te begrijpen en ervan te leren. Het is belangrijk dat je kunt relativeren en elke dag weer ziet als een nieuwe kans.


Jij profiteert van

  • Een team dat open en verwelkomend is naar iedereen. Wij worden getypeerd als laagdrempelig en toegankelijk;
  • Ons onderwijsconcept Groepsdynamisch Onderwijs. We hebben gezien dat er daardoor minder ruzies zijn en kinderen leren zich meer uit te spreken;
  • Ondersteuning van kundige intern begeleiders op didactisch gebied, maar ook op het gebied van sensitief lesgeven;
  • Een uitdagende leeromgeving waarin het team op weg is naar een professionele cultuur. Een belangrijk aandeel in de verdere ontwikkeling van de school;
  • Een arbeidsmarkttoelage van 8%.


Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om jezelf te ontwikkelen? En bij te dragen aan kansen voor onze leerlingen?

We gaan met elkaar in gesprek en je loopt een dag mee.

Je kunt contact met ons opnemen door jouw cv en motivatie voor te sturen naar wervingenselectie@degroeiling.nl. Meer informatie over onze school vind je op: www.degoudakker.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen