Overslaan naar content

Leerkracht L10 groep 1/2 1,0 FTE

Op locatie
  • Boskoop, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een collega die ons team komt versterken in een van onze vier groepen 1/2. Wij zijn een groeiende school, ontstaan door een fusie en volop in ontwikkeling. Je bent van harte welkom!


Wat kenmerkt onze school?

Basisschool De Hortus is in augustus 2022 gestart na een fusie van twee scholen; De Akker en De Populier. De Hortus bevindt zich in een groene omgeving in Boskoop. Onze school staat voor goed onderwijs aan ieder kind, waarbij we afstemmen op wat ieder kind nodig heeft. Wij zijn een samenwerkingsschool, waarbij de katholieke en openbare identiteit onze basis is. Respectvol omgaan met elkaar is hierin een belangrijke waarde.


Wat bieden wij?

Basisschool De Hortus heeft twee locaties die naast elkaar gelegen zijn in een rustige omgeving met twee ruime, groene schoolpleinen. We hebben een prachtige, recent opgefriste onder- en bovenbouwlocatie waar kinderen én medewerkers alle ruimte hebben om te kunnen groeien.

Ons warme team bestaat uit bevlogen professionals die samen werken, leren én waar de balans tussen in- en ontspannen belangrijk is!

Wij starten het nieuwe jaar met vier groepen 1/2. De leerkrachten van groep 1/2 werken nauw met elkaar samen. Je kunt rekenen op de steun van en samenwerking met de andere collega’s. Onze school telt twaalf groepen en heeft nu ruim 260 leerlingen.

Wij zoeken  een collega die

  •  een veilig klimaat en een goede sfeer kan creëren in de groep
  • kan afstemmen op verschillende onderwijsbehoeften
  • leerlingen betrekt bij het eigen leerproces en zelfstandigheid bevordert
  • oplossingsgericht werkt en reflecteert op eigen handelen
  • graag samenwerkt met en leert van collega’s
  • bij voorkeur ervaring heeft in het werken in groep 1/2


Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school en heb jij zin om bij ons te werken? Solliciteer dan direct! 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Schonenberg - Meeuwsen (directeur) op telefoonnummer 0172-215912. Meer informatie over onze school vind je op: www.basisschooldehortus.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen