Skip to content

Leerkracht groep 8 De Regenboog

Nederland, Zuid-Holland, GoudaDe Regenboog

Functieomschrijving


Ben jij een leerkracht die plezier beleeft aan leerlingen voor te bereiden op een nieuwe stap in hun leven? Die kleur wil geven aan hun ontwikkelingen, op cognitief vlak, maar ook op creatief gebied? Dan hebben wij een kleurrijke vacature:


Leerkracht groep 8 L10 24 uur per week


De Regenboog is per 1 januari 2023 op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw voor 24 uur per week. Werkdagen en aantal uren (meer of minder) zijn bespreekbaar.

Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat goed onderwijs de zorg voor kinderen bovenaan. Wij werken daarom nauw met elkaar samen en zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Onze manier van werken omschrijven wij in kwaliteitskaarten.

Wij zijn een Vreedzame school. Er heerst een rustige sfeer in en om onze school, waarin kinderen zich gezien en gehoord voelen.

Daarnaast is onze werkomgeving dynamisch, energiek en betrokken. Ruimte en zelfstandigheid worden geboden om het werk te kunnen uitvoeren.

Onze school staat in de groene wijk Waddinxveen Noord en is onderdeel van kindcentrum Groenoord. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verspreid over 10 groepen in een mooi nieuw gebouw. Onze populatie is divers. We hebben een prismagroep waarbij wij leerlingen die meer uitdaging nodig hebben gerichte opdrachten aanbieden. Een ander deel van onze populatie komt binnen met een achterstand op het gebied van taal. Voor hen is het belangrijk om te werken met betekenisvolle contexten en het aanbieden van taal in samenhang.

Wat bieden wij?

  • Het team van De Regenboog werkt bewust met en voor de kinderen. Samen optrekken vinden wij hierin belangrijk;
  • Ondersteuning van een kundige intern begeleider, rekencoördinator en talentcoach;
  • Er zijn vakleerkrachten voor gym en muziek;
  • Wij zijn onderdeel van stichting De Groeiling met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school of naar ons kernteam.

Wij zoeken een leerkracht die

  • Passie heeft voor het werken met onze doelgroep;
  • Het een uitdaging vindt om de basisvaardigheden van de kernvakken te combineren met betekenisvolle thema’s uit de zaakvakken;
  • Het leuk vindt om samen met het team te werken aan verdere ontwikkeling van het onderwijs;
  • Kinderen planmatig een stap verder kan brengen;
  • Creatief is;
  • Verantwoordelijkheid neemt over je eigen houding, leren en gedrag;

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Staat het kind bij jou ook op nummer 1 en wil jij onderdeel worden van ons team? Laat dan zo snel als mogelijk van je horen. We ontvangen je CV en motivatie graag via directie.regenboog@degroeiling.nl Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, bel dan gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182 743009.

Meer informatie over onze school vind je op: Basisschool De Regenboog Waddinxveen

Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen