Overslaan naar content

Leerkracht groep 7 St. Michaëlschool

Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland, NederlandSt. Michaëlschool

Functieomschrijving

Wij hebben een prachtige plek voor jou in ons team!

Leerkracht groep 7 (L10 of L11)

fulltime of parttime

vanaf 21 maart 2024 wegens zwangerschapsverlof 

t/m start zomervakantie


Ben jij enthousiast om kinderen te leren hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen? En heb je zin om ons team te komen versterken? Lees dan verder en laat ons weten wie jij bent.

Wat kenmerkt onze school?

De St. Michaëlschool in Hazerswoude-Dorp is een school met ruim 170 leerlingen verdeeld over zeven groepen. Wij hechten waarde aan duidelijkheid en rust en de school wordt gewaardeerd om haar veilige klimaat, waarbinnen kinderen hun talenten en die van anderen leren kennen en ontwikkelen. Wij vinden dat iedere leerling op onze school recht heeft op kwalitatief goed onderwijs en geven daarom vanuit het EDI-model les in de basisvaardigheden. Als team besteden wij tijd en aandacht aan de ontwikkeling van onszelf en onze vaardigheden. Jij maakt als leerkracht immers het verschil. Zo helpen wij elkaar en daarmee onze leerlingen!

Samen met onze collega’s van PeuterStart Pippeloen en BSO Uit de Kunst vormen we een IKC, met een gezamenlijke pedagogische visie waarin Samen – Veilig – Ontwikkelen de kernwaarden zijn. De Kanjertraining is goed verankerd in onze school en BSO. We werken actief samen om deze kernwaarden zichtbaar te maken in onderwijs en opvang, vanuit een open en respectvolle houding naar elkaar en naar de kinderen toe.

Collega aan het woord

Ik zal me even voorstellen: "Mijn naam is Daan de Jong en sinds 2018 werk ik met veel plezier op de St.Michaëlschool. Twee dagen per week in groep 8 en één dag als gymdocent voor de groepen 4 t/m 8. Vanaf het eerste moment voel ik me thuis op de Michaëlschool. Het is een hecht, gezellig team en er heerst een warme en betrokken sfeer. Iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar talenten te ontplooien. Dat geldt zowel voor de kinderen als voor de leerkrachten. We geven les volgens het EDI-model en daarnaast benutten we de specialismen van iedere leerkracht. Uiteraard hebben wij binnen onze school ook onze uitdagingen en hieraan kun jij vast en zeker een goede bijdrage leveren".

Wat bieden wij jou?

 • sociale, enthousiaste leerlingen en betrokken, actieve ouders
 • een hecht team dat nieuwe collega’s snel opneemt en veel zorg voor elkaar heeft, werkt aan onderwijsontwikkeling in werkgroepen en werkt aan teamontwikkeling en professionalisering
 • een school met een positief pedagogisch klimaat waar wij trots op zijn
 •  actieve samenwerking binnen ons IKC
 • een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. laptop en werktelefoon)
 • een schoolbestuur (De Groeiling) met een eigen opleidingsacademie en diverse netwerken

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een creatieve en sociale leerkracht die;

 • graag in de bovenbouw wil werken
 • een veilig klimaat en een goede sfeer kan creëren en oog heeft voor het individuele kind
 • de opleiding Kanjertraining heeft gevolgd (is een pré)
 • talentontwikkeling van kinderen stimuleert en uitgaat van de sterke kanten van een individu
 • een positieve benadering heeft en denkt in mogelijkheden
 • teamspeler is, initiatief neemt en goed kan samenwerken met de collega’s

Lijkt dit je wat? Kom gerust langs om sfeer te proeven!

Ben jij de leerkracht die wij zoeken? Wil je kennismaken of ben je op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Astrid Bultink op telefoonnummer: 0172-589869. Solliciteren kan via onderstaande knop.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen