Skip to content

Leerkracht groep 6 De Hortus

Nederland, Zuid-Holland, BoskoopDe Hortus

Functieomschrijving

Wij zijn per direct (of zo snel mogelijk) op zoek naar een nieuwe collega

Leerkracht L10 groep 6

16 uur per week

donderdag en vrijdag


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken in groep 6. Wij zijn een groeiende school, ontstaan door een fusie en volop in ontwikkeling. We zoeken iemand die in ieder geval tot het eind van het schooljaar kan blijven en mogelijk ook daarna. Je bent van harte welkom!

Wat kenmerkt onze school?

Basisschool De Hortus is in augustus 2022 gestart na een fusie van twee scholen; De Akker en De Populier. De Hortus bevindt zich in een groene omgeving in Boskoop. Onze school staat voor goed onderwijs aan ieder kind, waarbij wij afstemmen op wat ieder kind nodig heeft; van extra instructie tot uitdaging in een voltijds hoogbegaafdengroep. Wij zijn een samenwerkingsschool, waarbij de katholieke en openbare identiteit onze basis is. Respectvol omgaan met elkaar is hierin een belangrijke waarde.

Wat bieden wij?

Basisschool De Hortus heeft twee locaties die naast elkaar gelegen zijn in een rustige omgeving met twee ruime, groene schoolpleinen. We hebben een prachtige, recent opgefriste onder- en bovenbouwlocatie waar kinderen én medewerkers alle ruimte hebben om te kunnen groeien.

Ons team bestaat uit bevlogen professionals die samen werken, leren én waar de balans tussen in- en ontspannen belangrijk is!

Wij zoeken een collega voor groep 6 vanwege langdurige ziekte van onze collega. Je start met een kleine groep leerlingen en je kunt rekenen op de steun van en samenwerking met de andere collega’s. Onze school telt tien groepen en heeft nu ruim 200 leerlingen.

Wij zijn onderdeel van stichting De Groeiling met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school, functie of naar ons kernteam.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een fijne collega die

  • een veilig klimaat en een goede sfeer kan creëren in de groep
  • kan afstemmen op verschillende onderwijsbehoeften
  • leerlingen betrekt bij het eigen leerproces en zelfstandigheid bevordert
  • oplossingsgericht werkt en reflecteert op eigen handelen
  • graag samenwerkt met en leert van collega’s
Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school en heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 26 september naar directie.hortus@degroeiling.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Schonenberg, directeur, op telefoonnummer 0172-215912. Meer informatie over onze school vind je op: www.basisschooldehortus.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen