Skip to content

Leerkracht groep 5 KC Koningskwartier

Nederland, Zuid-Holland, ZevenhuizenKC Koningskwartier

FunctieomschrijvingGroots bijdragen aan de toekomst van de kleintjes! Pak deze unieke kans om ons prachtig nieuwe kindcentrum verder op te bouwen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Leerkracht groep 5

(16-40 uur per week)

Wie zijn wij?

In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen is in september 2019 Kindcentrum Koningskwartier gestart. Dit is een groeiende nieuwe interconfessionele basisschool (De Groeiling en De Vier Windstreken) met daarin kinderopvang (Quadrant kindcentra) Wij werken aan thuis nabij onderwijs. In een tijdelijk gebouw zijn we begonnen aan het vormgeven van opvang en onderwijs. De komende jaren wordt het definitieve gebouw gebouwd.

Als een kind zijn of haar tijd op KC Koningskwartier bij ons afsluit streven wij ernaar dat een kind trots is op zichzelf en blij met een ander. We vinden het belangrijk dat een kind weet wie hij is en wat hij kan, maar ook wat hij moeilijk vindt.

Bij Kindcentrum Koningskwartier staan de kinderen centraal. Ieder kind krijgt de kans om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. Leren en ontwikkelen is een doorgaand proces dat niet aan tijd en plaats gebonden is en zich zowel tijdens onderwijs als opvang en daarbuiten afspeelt. Het is belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, zich prettig en veilig voelen en met plezier naar Kindcentrum Koningskwartier komen. Alleen als een kind zich veilig en op zijn gemak voelt, zal het zelfstandig op ontdekkingstocht gaan.

Binnen het Kindcentrum Koningskwartier werken de medewerkers van de kinderopvang en de basisschool als één team samen aan de ontwikkeling van kinderen. Doel is een vloeiende overgang, één pedagogisch klimaat en één doorgaande leerlijn. Vanuit het basisonderwijs is er een verbinding naar de naschoolse activiteiten en naar het voortgezet onderwijs.

Vind je het een uitdaging om in een multi-diciplair team, bestaande uit kinderopvang en onderwijs, samen te werken aan één gezamenlijke pedagogische visie op ontwikkeling en educatie van kinderen tussen 0-13 jaar. Heb je een onderzoekende en flexibele houding, dan is deze vacature iets voor jou.

Wat bieden wij?

Wij proberen je zo goed mogelijk te faciliteren, zodat jij jouw werk goed kunt doen.

Wij zijn onderdeel van stichting ‘De Groeiling’ en De Vier Windstreken met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken.

Een gezellig en professioneel team waarin we veel van elkaar willen leren.

Een dynamische organisatie.


Wie zoeken wij?

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt als je kunt zijn wie je bent en jouw ervaring en talent kunt inzetten op ons kindcenrum. Je herkent je daarom in het volgende profiel:

Je beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Je hebt een (pro) actieve houding bij de vergaderingen.

Je deelt je ideeën met je collega’s.

Je bent in het bezit van een PABO diploma.

Je hebt aantoonbaar affiniteit en ervaring met onze doelgroep.

Je denkt oplossingsgericht.

Je kent jouw talenten, neemt initiatieven en loopt niet weg voor (onderwijs) vernieuwingen.

Interesse?

  • Wil je meer informatie bel ons dan gerust op en vraag naar Sandra (directie) 0180-740016 of 06-83225805 of solliciteer via onderstaande sollicitatie button.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen