Overslaan naar content

Leerkracht groep 3 't Carillon

Op locatie
 • Gouda, Zuid-Holland, Nederland
't Carillon

Functieomschrijving

Basisschool ’t Carillon is op zoek naar jou!

Leerkracht L10 groep 3

per 1 augustus 2024

Vervanging zwangerschaps- en ouderschapsverlof (1,0 FTE of 0,4 + 0,6 FTE)

In verband met een vervanging loopt deze vacature gegarandeerd tot 31 december 2024 op ’t Carillon, maar binnen de Groeiling het gehele schooljaar. Dat betekent dat we 6 weken voor einde vervanging gaan kijken wat jouw volgende plek is: in diezelfde groep, op een andere school van de Groeiling of in de vervangingspool. In 2025-2026 heb je als eerste zicht op de nieuwe vacatures om door te stromen in reguliere formaties.


Voor ‘t Carillon telt wie jij bent en de match met onze organisatie. Je hebt hart voor het ontwikkelen van talenten van (jonge) kinderen. Wij vinden het belangrijk dat je zelf blijft leren, met een kritische blik naar je leerkrachtvaardigheden durft te kijken en samen met collega’s verantwoordelijkheid neemt voor de kinderen en de ontwikkeling van onze school. Spreekt je dit aan?

Lees gauw verder!

Wat ga je doen ?

Je gaat één van de 2 groepen drie begeleiden op de onder- en middenbouwlocatie op de Geerpolderweg.

 • In jouw lessen leer je de basisvaardigheden aan, aan de hand van het EDI model. Je betrekt de leerlingen hier actief bij en komt tegemoet aan de verschillende ondersteuningsbehoeften;
 • Je ontwikkelt met behulp van de methode Kwink in jouw groep een veilig leerklimaat;
 • Je ondersteunt leerlingen met een achterstand, bijvoorbeeld op het gebied van taal;
 • Onze manier van werken omschrijven wij in kwaliteitskaarten. Deze worden tijdens inhoudelijke overleggen met elkaar op- en bijgesteld. Hier kan jij als leerkracht van betekenis zijn door jouw bijdrage te leveren.

Bestuur de Groeiling

De Groeiling is een florerende organisatie met 23 basisscholen in en rondom Gouda. Wij geloven in de kracht van diversiteit: in de klas, in het team en in onze groep van scholen. Wij brengen verschillende visies en denkbeelden samen, zodat wij in gezamenlijkheid kunnen werken aan een scherpere koers en een betere maatschappij.
Bij de Groeiling is er oprechte aandacht voor wie je bent: als mens en als professional. Jouw ontwikkelpotentieel komt bij de Groeiling optimaal tot bloei, mede dankzijn ons rijke opleidingsaanbod. Je profiteert van de kracht van een grote organisatie met veel kennis en doorgroeimogelijkheden. Bij de Groeiling geloven we in vallen en opstaan. Innoveren wordt van harte toegejuicht. We staan niet stil, we groeien door en dat doen we graag samen met jou!

Collega aan het woord

Marina Westra, parallel-collega groep 3: “ ’t Carillon heeft een warm team, waarin iedereen klaar staat voor elkaar. Het is heel fijn te kunnen sparren, voorbereiden en plannen met je parallelcollega. Zelfs de groepsbespreking wordt bij ons met het leerjaar gedaan, waardoor je deelt met en leert van elkaar.

Wie ben jij ?

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt als je kunt zijn wie je bent en jij jouw ervaring en talenten kunt inzetten op onze school. Je herkent je daarom in het volgende profiel:

 • Je hebt een natuurlijke houding om leerlingen tot leren te brengen;
 • Je hebt affiniteit met diversiteit in een groep.
 • Je verzorgt aantrekkelijke en afwisselende lessen, waarbij je kinderen planmatig een stap verder brengt.
 • Je bent onderdeel van ons team en hebt een (pro)actieve houding bij overleggen en binnen werkgroepen.
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen houding, leren en gedrag.

Wat bieden wij?

 • Een professioneel en tegelijkertijd zorgzaam team waarin we van en met elkaar leren.
 • Parallelcollega’s om te overleggen en ideeën uit te wisselen.
 • Ondersteuning van een IB-er en reken- en taalcoördinator.
 • Een vakleerkracht voor gym en drama.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Lijkt dit je wat? We horen graag van je!

Je kunt tot 7 juni 2024 reageren via de sollicitatieknop.

Informatie kun je inwinnen bij Marga Böhmers ( directeur a.i.) 06-1221174.

De gesprekken worden zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum gevoerd. Je hebt een gesprek met de directeur en een collega-leerkracht.

Voor deze functie wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen