Skip to content

Leerkracht groep 1/2 KC Koningskwartier

Zevenhuizen, Zuid-Holland, NederlandKC Koningskwartier

Functieomschrijving


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Pak dan deze unieke kans om ons prachtig nieuwe kindcentrum verder op te bouwen.

Met ingang van 1 augustus 2023 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor

groep 1/2  0,4 FTE en 1,0 FTEWie zijn wij?

In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen is in september 2019 Kindcentrum Koningskwartier gestart. Dit is een groeiende nieuwe interconfessionele basisschool (De Groeiling en De Vier Windstreken) met daarin kinderopvang (Quadrant kindcentra) Wij werken aan thuis nabij onderwijs, een inclusiever kindcentrum. Sinds november 2022 zitten we in een mooi nieuw gebouw.


Trots op jezelf , blij met de ander is onze leus. We vinden het belangrijk dat een kind weet wie hij is en wat hij kan, maar ook wat hij moeilijk vindt.

Ieder kind krijgt de kans om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. Leren en ontwikkelen is een doorgaand proces dat niet aan tijd en plaats gebonden is en zich zowel tijdens onderwijs als opvang en daarbuiten afspeelt. Het is belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, zich prettig en veilig voelen en met plezier naar Kindcentrum Koningskwartier komen.

Binnen het Kindcentrum Koningskwartier werken de medewerkers van de kinderopvang en de basisschool als één team samen aan de ontwikkeling van kinderen. Doel is een vloeiende overgang, één pedagogisch klimaat en één doorgaande leerlijn.

Vind je het een uitdaging om in een multi-diciplinair team, bestaande uit kinderopvang en onderwijs, samen te werken aan één gezamenlijke pedagogische visie op ontwikkeling en educatie van kinderen tussen 0-13 jaar? Heb je een onderzoekende en flexibele houding? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat bieden wij?

Wij zijn onderdeel van stichting ‘De Groeiling’ en De Vier Windstreken met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken.

Een gezellig en professioneel team waarin we veel van elkaar willen leren.

Een dynamische organisatie.

Een fijne werkplek waar je kan groeien en mee ontwikkelen aan een mooi Kindcentrum. Jij doet ertoe!


Wie zoeken wij?

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt als je kunt zijn wie je bent en jouw ervaring en talent kunt inzetten op ons kindcentrum. Je herkent je daarom in het volgende profiel:

Je beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Je hebt een (pro) actieve houding.

Je deelt je ideeën met je collega’s.

Je bent in het bezit van een PABO diploma.

Je hebt aantoonbaar affiniteit en ervaring met onze doelgroep.

Je denkt oplossingsgericht.

Je kent jouw talenten, neemt initiatieven en loopt niet weg voor (onderwijs) vernieuwingen.


Interesse

Ben jij die leerkracht die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sandra Groeneboom, directie op telefoonnummer: 0180-740016. Meer informatie over onze school vind je op https://kckoningskwartier.nl/


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen