Skip to content

Leerkracht groep 1/2 IKC Schatrijk

Bodegraven, Zuid-Holland, NederlandIKC Schatrijk

Functieomschrijving

Wij hebben een gouden kans voor jou!

Leerkracht groep 1/2

0,3 fte

Per 8 januari 2024


Op IKC Schatrijk zie je als kleuterleerkracht de enorme sprongen die de kinderen maken. Je vindt er een team dat een geweldige drive heeft om de leerlingen alle kansen te geven die zij verdienen. Kom binnen en ervaar de warmte van ons kindcentrum.

Groeien op IKC Schatrijk

Op IKC Schatrijk is elke dag anders. Hier word je uitgedaagd op pedagogisch én op didactisch vlak. Het kindcentrum is continu in beweging, omdat collega’s dat ook zijn. Er is veel expertise in huis. Jezelf specialiseren wordt van harte toegejuicht. Kom je werken bij IKC Schatrijk, dan maak je onderdeel uit van een kennisteam. Samen geven we het onderwijs vorm. Daar groeien onze leerlingen en jij als collega van.

Collega aan het woord

Onderbouwcoördinator Marjon Vink: “Op IKC Schatrijk vind je kinderen aan wie je heel veel kunt leren. Als ik zie hoe snel de kleuters hier lekker aan de slag gaan, samen spelen en elkaar helpen, dan maakt dat mij ongelooflijk blij. Een nieuwe collega die oog heeft voor de mooie dingen die hier gebeuren en die ziet dat niet alle kinderen hetzelfde zijn, past hier perfect. Voorbereidingen voor ons thematisch onderwijs, treffen we als kleuterleerkrachten gezamenlijk. Goed voor de kwaliteit van de lessen én ontzettend gezellig.”

Op IKC Schatrijk vind je:

  • Een team dat alle kansen aangrijpt om zichzelf en het onderwijs te ontwikkelen
  • Meerdere collega-kleuterleerkrachten met wie je gezamenlijk lessen en thema’s voorbereidt
  • Collega’s waar de deur altijd open staat
  • Veel gezelligheid!
  • Goede faciliteiten en materialen, zoals een eigen laptop en werktelefoon

Koffie of thee?

Ben jij de betrokken collega die we zoeken? Solliciteer direct via onderstaande knop. Liever eerst sfeer proeven of een dag(deel) meedraaien? Neem contact op met interim-directeur Roelof Kremer via 06-52361120. Je bent van harte welkom.

Over de Groeiling

De Groeiling is een florerende organisatie met 23 basisscholen in en rondom Gouda. Bij de Groeiling is er oprechte aandacht voor wie jij bent: als mens en als professional. Jouw ontwikkelpotentieel komt bij De Groeiling optimaal tot bloei, mede dankzij ons rijke opleidingsaanbod. Je profiteert van de kracht van een grote organisatie met veel kennis en doorgroeimogelijkheden. Bij De Groeiling geloven we in vallen en opstaan. Innoveren wordt van harte toegejuicht. We staan niet stil, we groeien door en dat doen we graag samen met jou.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen