Skip to content

Leerkracht De Ontdekkingsreizigers

Nederland, Zuid-Holland, GoudaOntdekkingsreizigers

Functieomschrijving

Vacature Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers

Leerkracht groep instroomgroep (0,6FTE / 1,0 FTE)

Leerkracht groep 3-4-5 (unit 3) (0,6FTE)


Hou jij van avonturen? Ga dan met ons mee op ontdekkingsreis! Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerkrachten die zelfstandig, naast en samen met collega’s het onderwijs wil verzorgen in een kindcentrum vol kansen en ontwikkelmogelijkheden.


Ons Kindcentrum

Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers is een basisschool, kinderdagverblijf, peutergroep en BSO in de nieuwe Goudse wijk Westergouwe. Deze wijk wordt steeds groter en het kindcentrum groeit mee. Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers is een initiatief van drie schoolbesturen en een kinderopvangorganisatie: De Groeiling, De Vier Windstreken, Stichting Klasse en Quadrant kindercentra. Wij bieden opvang en onderwijs in units waar kinderen van verschillende leeftijden samen in een groep zitten. Wij werken gepersonaliseerd en geven instructies waarbij we uitgaan van het niveau van het kind. Met ons team creëren we een uitdagende eeromgeving. Wij werken vanuit projecten en geven betekenisvol onderwijs. Bij ons is ruimte voor talent!

Er is een derde nieuwe groep 3-4-5 in unit 3 en vanaf januari 2023 start er een instroomgroep.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je bent een ondernemend persoon die de koers en werkwijze van het kindcentrum onderschrijft en in de praktijk brengt
  • Je hebt ervaring met gedifferentieerd onderwijs
  • Je vindt het leuk om te werken in een kindcentrum dat groeit en kunt goed inspelen op veranderingen
  • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je werkt op een positieve en constructieve manier samen met je collega’s, ouders, leerlingen en partners van het kindcentrum en weet daarbij mensen met elkaar te verbinden

Dit bieden wij jou

  • Een plek in een hecht team met enthousiaste collega’s
  • Collegiale ondersteuning, zowel op het kindcentrum als binnen de schoolbesturen
  • Alle ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven
  • Een kans om mee te bouwen aan een groeiend kindcentrum
  • Salariëring conform CAO PO

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Miriam de Man (directeur) op 0182-206001. Stuur jouw cv en brief met motivatie uiterlijk 7 oktober a.s. naar m.deman@kc-deontdekkingsreizigers.nl. Meer informatie over de Ontdekkingsreizigers vind je op https://www.kc-deontdekkingsreizigers.nl


Aanvang aanstelling per 1 november 2022 (of eerder indien mogelijk) voor de vacature groep 3-4-5 en per 1 januari 2023 voor de instroomgroep.


Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken? Dan komen we graag in contact met jou. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via wervingenselectie@degroeiling.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen