Overslaan naar content

Leerkracht bovenbouw taalklas IKC Schatrijk

Op locatie
  • Bodegraven, Zuid-Holland, Nederland
IKC Schatrijk

Functieomschrijving

Wil je écht een verschil kunnen maken?

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een

Leerkracht bovenbouw Taalklas

0.6 – 1.0 fte

Wil je écht iets anders in het onderwijs? Weet je van aanpakken en kun jij als geen ander een fijne sfeer in de klas neerzetten? Kom werken in de Taalklas van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en geef kinderen een vliegende start in Nederland.

Over de Taalklas

In de Taalklas van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden kinderen in 40 weken tijd ondergedompeld in de Nederlandse taal, waarna zij de overstap kunnen maken naar het regulier onderwijs. In twee taalgroepen met elk 12 à 16 kinderen werken we op thematische wijze aan de woordenschat. De Taalklas bevindt zich in IKC Schatrijk, waarmee we nauw samenwerken. Het nieuwkomersonderwijs is nog volop in ontwikkeling. Bouw jij mee met ons kleine en fijne team?

Collega aan het woord

Leerkracht Nathalie Homan-Kempenaar: “Sommige van onze leerlingen hebben nog nooit een school van binnen gezien. Dat wij deze kinderen een veilige plek kunnen geven en op weg helpen in een heel nieuw land is ongelooflijk mooi. Wanneer de kinderen zich prettig voelen in de klas, komen zij tot leren. Daarom hebben we allemaal kennis van traumasensitief lesgeven. Het is niet erg als een nieuwe collega deze kennis nog niet heeft. Hiervoor zijn allerlei scholingsmogelijkheden.”

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie waarin je het nieuwkomersonderwijs helpt vorm te geven;
  • Fijne collega’s die er echt voor gáán;
  • Volop ontwikkel- en professionaliseringsmogelijkheden;
  • Werken in een klein team, onderdeel van het grotere team van IKC Schatrijk;
  • In de Taalklas verbreed je jouw wereldbeeld!

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

We maken graag kennis met jou. Solliciteren kan je solliciteren t/m donderdag 31 mei 2024. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met coördinator Rineke Slingerland via 06-51732741.

Meer informatie over onze school kun je vinden door te klikken op: IKC Schatrijk.

Je bent van harte welkom!

Via onderstaande knop kan je solliciteren.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen