Skip to content

Leerkracht bovenbouw IKC Schatrijk

Bodegraven, Zuid-Holland, NederlandIKC Schatrijk

Functieomschrijving

Wij hebben een gouden kans voor jou

Leerkracht bovenbouw op IKC Schatrijk

Groep 6/7

0,4 - 1,0 fte

Per direct

In beweging

Op IKC Schatrijk is elke dag anders. Hier word je uitgedaagd op pedagogisch én op didactisch vlak. Het kindcentrum is continu in beweging, omdat collega’s dat ook zijn. Er is veel expertise in huis. Jezelf specialiseren wordt van harte toegejuicht. Kom je werken bij IKC Schatrijk, dan maak je onderdeel uit van een kennisteam. Samen geven we het onderwijs vorm. Daar groeien onze leerlingen en jij als collega van.

Collega aan het woord

Mike Verhagen werkt sinds 7 jaar op IKC Schatrijk: “Er is een enorme drive om onszelf en het onderwijs te ontwikkelen. Of je nu rekencoördinator wilt worden, een leidinggevende functie ambieert of je op het gebied van taal wilt specialiseren, hier kan het. Zelf breng ik mijn liefde voor bewegingsonderwijs in de praktijk. Wat kenmerkend is voor Schatrijk is dat we er voor elkaar zijn. Als de kinderen uit zijn lopen collega’s altijd even elkaars lokaal binnen om iets te delen. Onderwijsinhoudelijk, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Dat is belangrijk door onze uitdagende populatie. Ik vind dat overigens het mooiste aan werken op IKC Schatrijk: je kunt de kinderen hier zóveel leren.”

Werken op IKC Schatrijk betekent:

  • Altijd een collega waar je bij terechtkunt
  • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld om onze nieuwe rekencoördinator te worden (schaal L11)
  • Ook de leerlingen met een achterstand naar grote hoogte zien stijgen
  • Veel plezier! Onder andere tijdens onze supergezellige teamactiviteiten
  • Goede faciliteiten en materialen, zoals een eigen laptop en werktelefoon

Enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaande knop. Liever eerst even de sfeer proeven of een aanvullende vraag stellen? Neem contact op met interim-directeur Roelof Kremer via 06-52361120.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen