Skip to content

Intern Begeleider De Pelikaan

Nederland, Zuid-Holland, HaastrechtDe Pelikaan

Functieomschrijving

De Groeiling heeft voor het basisonderwijs in Haastrecht per 1 augustus 2022 een leuke vacature voor een

Intern Begeleider

bij voorkeur 2 dagen, 16 uren per week

(een combinatie als intern begeleider/groepsleerkracht is ook bespreekbaar)

Denk jij

Dat lijkt me heel boeiend! Ik denk dat ik geschikt ben!

Laat ons dan weten in een korte motivatiebrief waarom jij dat denkt en wat je te bieden hebt, wie weet nodigen wij je dan wel uit voor deze prachtige kans! Vergeet niet om ook je C.V. mee te sturen.

WAT KRIJG JE?

Bij ons krijg je de unieke kans om mee te bouwen aan jouw droomschool: Samenwerkingsschool De Pelikaan! Onze basisschool is op 1 augustus 2021 ontstaan door een fusie van OBS De Vlisterstroom en de St. Catharinaschool. Een unieke samenwerking in Haastrecht tussen het openbaar en katholiek onderwijs. Daar zijn we dan ook ontzettend trots op!

Kinderen leren van, met en over elkaars identiteit. Levensverhalen en elkaar ontmoeten hebben op onze school een centrale plek. Het team krijgt de ruimte om vanuit een gezamenlijke toekomst te bepalen hoe we blijvend het verschil voor ieder kind in Haastrecht kunnen maken. Op onze school krijg je te maken met een enthousiast en betrokken team. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor kwalitatief goed onderwijs. We maken het verschil door “elke dag samen een beetje beter” als uitgangspunt te beschouwen en door gebruik te maken van elkaars talenten en expertise. Onze bouwstenen zijn welbevinden, gezamenlijke verantwoordelijkheid en autonomie. Kortom, een prachtige school waar leerlingen, ouders en leerkrachten met plezier leren van en met elkaar.


EN VERDER?

Bij de Groeiling zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO!


Meer weten?

Laat dan zo snel mogelijk van je horen! We gaan met elkaar in gesprek en misschien kom je dan werken op een fantastische school in het mooie Haastrecht.

Je kunt contact met opnemen via Henk Lardée, schoolleider: henk.lardee@degroeiling.nl of via telefoonnummer: 06-39581200. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze huidige intern begeleider Saskia Nobel: saskia.nobel@degroeiling.nl


Meer informatie over onze school is te vinden op www.samenwerkingsschooldepelikaan.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen