Overslaan naar content

HR Medewerker (24-32 uur per week)

Hybride
 • Gouda, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.683 - € 4.055 per maandBestuursbureau

Functieomschrijving

Heb jij hart voor het primaire onderwijs en HR? Lees dan snel verder! De Groeiling is op zoek naar versterking voor het HR team, bestaande uit twee HR Adviseurs en een HR medewerker. De afdeling is volop in beweging en daarom zoeken we een enthousiaste collega.


HR Medewerker (M/V)

(voor 24 tot 32 uur per week)


Onze stichting:

De Groeiling is een katholiek en interconfessionele scholengroep met 23 scholen in het primair onderwijs in zeven verschillende gemeenten in en rond Gouda. Bij De Groeiling werken bijna 600 medewerkers en wordt er lesgegeven aan bijna 6.000 leerlingen. De Groeiling kent een tweehoofdig College van Bestuur en een stafbureau dat zich bezig houdt met onder meer onderwijs, personeel, financiën, inkoop, ICT en huisvesting.


Dit vind je leuk om te doen:

Als HR medewerker binnen de Groeiling ondersteun je de HR adviseurs op het gebied van CAO-PO vragen, de werving & selectie, arbeidsvoorwaarden en verwerken van mutaties. Daarnaast ondersteun je bijvoorbeeld ook bij UWV gerelateerde aanvragen en ouderschapsverlofregelingen.

Je beantwoordt dagelijks de inkomende vragen van medewerkers en bent goed op de hoogte van de CAO-PO, of je bent bereid je hierin te verdiepen. De mutaties controleer je en werk je snel en correct uit. Daarnaast weet alle betrokkenen hierover te informeren.

Je hebt goed in beeld hoe HR processen werken en bent in staat je rol hierin uit te voeren. Daarnaast vind het leuk om mee te denken over verbeteringen in de processen en deze aan te dragen.

Een belangrijk onderdeel van je takenpakket is de voorbereiding van de salarisadministratie. Hierdoor ben je cijfermatig onderlegd en zeer nauwkeurig.

Hier herken jij jezelf in:

Als HR Medewerker beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je snel verbanden leggen. Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden en kunt goed omgaan met onverwachte situaties die zich voordoen. Dit zorgt ervoor dat jij creatief oplossingen kan bedenken en proactief kan handelen om tot het beste resultaat te komen.

Je hebt goede organisatorische vaardigheden en in staat om prioriteiten te stellen. Zo mis jij nooit een deadline. Je bent georganiseerd en kunt gestructureerd te werken gaan.

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, voorkeur in de richting van HRM.
 • Uit jouw ervaring blijkt je affiniteit met HR taken, ervaring in HR is een pre.
 • Ervaring met HR2Day en Recruitee is een pre.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Dit bieden wij je:

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie aan met een grote mate van zelfstandigheid. Dit allemaal in een informele werksfeer met een enthousiast team.

 • Bruto salarisindicatie (volgens de CAO-PO) in schaal 8 (tussen € 2.683,- en € 4.055,- op basis van een fulltime dienstverband) afhankelijk van ervaring;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Goede werk/privé balans met bijna alle schoolvakanties vrij;
 • Goede pensioenregeling;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Je werkplek is op het bestuurskantoor in Gouda, met mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op vast.


Hebben we je interesse gewekt? We zien jouw sollicitatie graag voor woensdag 15 mei 2024 tegemoet.


Voor meer informatie of vragen mag je natuurlijk contact opnemen met de Kelly van de Velde, Afdeling HR (06 - 42 80 74 41) of Atie de Gier, voorzitter college van bestuur (06 - 54 22 87 71). Kijk voor meer informatie over De Groeiling op www.degroeiling.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen