Skip to content

Adviseur huisvesting

Gouda, Zuid-Holland, NederlandBestuursbureau

Functieomschrijving

Voor ons bestuursbureau in Gouda zoeken wij

Adviseur B huisvesting

32 tot 40 uur

Wij hebben een uitdagende en afwisselende functie beschikbaar voor een adviseur huisvesting binnen ons bestuursbureau in Gouda.

Wat kenmerkt De Groeiling?

Wij zijn een schoolbestuur voor het basisonderwijs met ruim 5.500 leerlingen en 530 medewerkers en ondersteunen onze 23 scholen en kindcentra, zodat zij goed onderwijs kunnen geven aan onze leerlingen. Wij investeren in onze medewerkers en bieden ruimte voor groei en ontwikkeling. We werken vanuit vertrouwen en oprechtheid en geven aandacht aan elkaar om samen verder te komen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die eerste aanspreekpunt is voor locaties, directeuren en College van Bestuur op het gebied van huisvesting. Die in opdracht van het CvB huisvestingszaken bespreekt met andere onderwijsorganisaties, kinderopvang en gemeentelijke instanties. Die contracten kan opstellen en berekeningen kan uitvoeren in het kader van gezamenlijke kosten en huurovereenkomsten. Die lopende verbouwingsprojecten ondersteunt en begeleidt, klein- en groot onderhoud van 25 (school)gebouwen aanstuurt, het meerjaren onderhoudsplan (MJOP) monitort en actualiseert. Die het contract- en archiefbeheer bijhoudt en zorgt dat keuringen (van bijvoorbeeld speeltoestellen) gedaan worden, die schadeafhandeling naar gemeentes toe regelt en (financiële) controles uitvoert. Ook ben je betrokken bij het opstellen van integrale huisvestingsplannen van gemeenten, stel je uitbreidingsaanvragen op en draag je zorg voor het juist indienen bij gemeenten. Tot slot ben je betrokken bij de oprichting van VVE’s, waarbij je ook kunt onderhandelen met andere partners en begrotingen kunt opstellen in samenwerking met de afdeling financiën.

Verder beschik je over:

  •  Een afgeronde HBO opleiding;
  •  Ervaring en kennis op het gebied van huisvesting;
  •  ICT vaardigheden om te kunnen werken met de diverse computerprogramma’s;
  •  Cijfermatig inzicht;
  •  Zelfstandig, flexibel, resultaatgericht, analytisch inzicht.

Wat bieden wij?

Ontwikkelende omgeving. Een afwisselende baan in een leuke werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs, OOP adviseur B. Inschaling o.a. afhankelijk van opleiding en ervaring.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 24 november 2023 aan ons op.

Via onze website https://werken-bij.degroeiling.nl/ kan je solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Atie de Gier (bestuurder), op telefoonnummer 0182-861057.

Meer informatie over De Groeiling en onze scholen vind je op: https://degroeiling.nl/

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen