Skip to content

Administratief medewerker

Oudewater, Zuid-Holland, NederlandMariaschool

Functieomschrijving

Voor diverse scholen zijn wij op zoek naar een

Administratief medewerker (16 tot 24 uur)

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie op één van onze scholen, deze vacature betreft in ieder geval 16 uur op de Mariaschool in Oudewater. Als administratief medewerker ben je onderdeel van een zeer gedreven team en werk je aan diverse, afwisselende taken op het gebied van personeelszaken, financiële administratie en algemene taken.

Wat kenmerkt De Groeiling?

Wij zijn een schoolbestuur voor het basisonderwijs met ruim 5.000 leerlingen en 530 medewerkers en ondersteunen onze 24 scholen en kindcentra zodat zij goed onderwijs kunnen geven aan onze leerlingen. Wij investeren in onze medewerkers en bieden ruimte voor groei en ontwikkeling. We werken vanuit vertrouwen en oprechtheid en geven aandacht aan elkaar om samen verder te komen.

Wie zoeken wij?

Voor ons telt wie jij bent en de match met onze organisatie. Je beschikt over inzicht op alle voorkomende ondersteunende administratieve werkzaamheden op de school. Wij verwachten van een administratief medewerker dat hij of zij dienstverlenend is, graag in een team wil werken, integer kan omgaan met de informatie die hij of zij krijgt, bereid is om allerlei klussen op te pakken die het team van de school ontlasten.

Verder beschik je over:

  • MBO - HBO denk- en werkniveau;
  • administratieve ervaring (bij voorkeur binnen een schoolorganisatie);
  • kennis van financiële administratie;
  • kennis van een leerling administratiesysteem;
  • ICT vaardigheden om te kunnen werken met de diverse computerprogramma’s;
  • zelfstandigheid, ben je georganiseerd en kan je nauwkeurig werken.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een leuke werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs, schaal 7 OOP; met een uitloop tot € 3.262,- bruto per maand.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Heb jij zin om bij ons te werken? Stuur dan jouw cv en brief met motivatie voor 12 juni 2023 aan ons op.

Via onze website https://werken-bij.degroeiling.nl/ kan je solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marloes Verpoort, medewerker Personeelszaken op telefoonnummer 0182-861057.

Meer informatie over De Groeiling en onze scholen vind je op: https://degroeiling.nl/

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Onze scholen